Alles onder 1 dak bij MKB Hypotheken

×
Ga terug naar het overzicht

We zijn hartstikke trots op onze mooie, nieuwe brochure. Ken je ons nog niet, dan mag je er een. Ken je ons wel? Dan ook! We maken het je graag gemakkelijk, want als je op dit plaatje klikt. Dan kun je door onze digitale brochure scrollen. Alles onder 1 dak bij MKB Hypotheken. Kijk rustig rond op onze website. Of nog leuker: neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

In deze blog:

Nieuwe brochure

De voordelen van één aanspreekpunt

Het één kan niet los worden gezien van het ander. Als het gaat om de koop van een woning, gaat het tegelijk over het afsluiten van een hypotheek. En bij het berekenen van jouw maximale hypotheek gaat het over inkomen uit onderneming en toets inkomen. En de basis voor het bepalen van het toets inkomen zijn de resultaten van jouw onderneming. En de resultaten van de onderneming zeggen iets over de financiële gezondheid. En de financieringsstructuur geeft belangrijke informatie over de financiële gezondheid van jouw onderneming. Een goede financiering is het bloed dat door de aderen van jouw onderneming stroomt. En zo is de cirkel weer rond. Regel zowel jouw zakelijke als privé financiering makkelijk en vertrouwd bij MKB Finanz en MKB Hypotheken. Waar je ook naartoe wilt met jouw onderneming of de dromen in jouw privéleven; met een financiële sparringpartner naast je gaat het vlotter. Wij vertellen je er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Samen kijken we vooruit. Op het moment dat je ontdekt dat een financiering nodig is, is het eigenlijk al te laat en sta je met 1-0 achter.

Wij helpen je vooruitdenken met opties

Veel ondernemers laten zich vaak leiden door de waan van de dag. Ze hebben het behoorlijk druk met het uitvoeren van hun werkzaamheden, het aansturen van mensen, binnenhalen van opdrachten en managen van alles wat daar bij komt kijken. De administratie is meestal wel op orde, maar veel tijd en ruimte om vooruit te kijken is er niet. Terwijl die aandacht cruciaal is voor de toekomst van een onderneming. Aan de bijbehorende financiering wordt vaak pas te laat gedacht. Belangrijk om te weten waar je staat, waar jij en jouw bedrijf naartoe gaan en wat dat betekent voor de financiering. Als je een helder plan hebt, kun je heel gericht stappen zetten en bijtijds bedenken welke investeringen je wilt en moet doen. Het geeft je ook de kans om de verschillende financieringsvormen te verkennen en te ontdekken welke vorm of combinatie het beste voor jou werkt. Jij als ondernemer wordt voorzien van een totaaladvies waarbij jouw zakelijke en privébelangen optimaal in balans worden gebracht. Alle financieringen onder 1 dak. Door onze vele contacten met ondernemers merken wij dat ons alles-onder- één-dak principe iedereen erg aanspreekt en gewaardeerd wordt. Wij zijn thuis op het gebied van zakelijke en privé financieringen. Makkelijk, toch?!

Sparringpartner voor zowel zakelijk als privé

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke sparringpartner die meekijkt met jouw onderneming. Wij staan als jouw vaste partner naast je en wij adviseren en ondersteunen waar nodig. Wij signaleren verbeterkansen en nieuwe mogelijkheden en delen deze actief met jou. We ondersteunen ondernemers bij al hun vraagstukken op financieel en bedrijfsorganisatorisch gebied. Bij elke fase van de onderneming alsook in jouw privéleven zorgen we voor gedegen advies, betrouwbare ondersteuning én verrassende oplossingen. Of het nu zakelijk gaat om groeien, inkopen, overnemen, verkopen, uitbreiden, verdiepen, innoveren of consolideren. Of in privé. Elke ondernemer:

  • Moet net zo makkelijk een huis kunnen kopen als niet-ondernemers
  • Hoort privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap
  • Moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers
  • Hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen
  • Moet goed advies krijgen over vermogen
  • Verdient een goede oude dag

We zijn zelf ook ondernemers -ieder in ons eigen vakgebied- en kennen het klappen van de zweep. We bieden bedrijfsadvies vanuit het hoofd en het hart om ondernemers en zijn/haar onderneming vooruit te helpen. Wij hebben met elkaar een goed en waardevol netwerk opgebouwd dat we graag met je delen.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl