MKB Hypotheken

Bedrijfspand kopen

Je hebt eindelijk het perfecte bedrijfspand gevonden en je bent nu van plan om hem te gaan kopen. Er komt veel bij kijken als je een bedrijfspand wilt gaan kopen. Een bedrijfspand kost veel geld en er moet daarom veel gebeuren voordat je ook daadwerkelijk de sleutel krijgt.

Gratis gesprek Neem contact op
×
Veel regelen

Wij helpen je graag

Veel regelen

Je krijgt in dit proces onder andere te maken met een verkoper, een bedrijfsmakelaar, een taxateur, een hypotheek adviseur, een financier en een notaris. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Wees gerust, wij hebben veel verstand van het kopen van een bedrijfspand en hebben daarom een overzichtelijk stappenplan gemaakt. Een eigen bedrijfspand kopen kan een slimme investering zijn. Huren lijkt wellicht aangenamer, maar het betekent natuurlijk ook dat uitsluitend je huurbaas er rijker van wordt. Het aflossen van een hypotheek betekent dat er meer geld binnen je eigen onderneming blijft circuleren. De manieren waarop je een bedrijfspand kunt kopen, lopen uiteen.

Gratis gesprek

Het zusje van MKB Hypotheken

MKB Finanz

Het zusje van MKB Hypotheken

Onder de naam MKB Finanz zijn wij actief in de zakelijke financieringsmarkt. Wij zijn een onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor MKB-ondernemers. Wekelijks adviseren wij tientallen ondernemers over alle mogelijke vormen van financieren. MKB Finanz heeft toegang tot alle relevante financiers in Nederland. Zo werken wij natuurlijk samen met alle bancaire instellingen en de hieraan gelieerde lease- en factormaatschappijen. In sommige gevallen past een specialistische financier echter beter. Daarom werken wij ook veel samen met kleinere partijen. Zij bedienen een nichemarkt en leveren veelal maatwerk. Onderdeel hiervan zijn de diverse crowdfunding platformen, vastgoedfinanciers maar ook verstrekkers van risicodragende leningen, fondsen of private investeerders. Wij toetsen vrijblijvend de haalbaarheid van jouw zakelijke financieringsaanvraag. Neem eens een kijkje op onze website

Gratis gesprek

Benschop beheer bv review

 

Bert van Benschop

Benschop Beheer BV

“Krijn heeft ons geholpen bij een moeilijk dossier omdat we ouder zijn wordt je door de bank behandeld als niet interessant maar door zijn kennis en doorzettingsvermogen heeft hij het toch perfect voor ons geregeld.”

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl