Ik verwacht gezinsuitbreiding

×
Of van klein naar groot gezin

Van stel naar gezin

Of van klein naar groot gezin

Gezinsuitbreiding is een prachtige verandering. De komst van (nog) een kleine heeft ook invloed op het gebruik van jouw huis. De logeer- of werkkamer wordt babykamer of grotere kinderen verhuizen naar een andere slaapkamer. Woon je prettig, maar is het huis iets aan de kleine kant, dan is uitbouwen een goede optie. Zet jouw wensen en mogelijkheden op een rij. Kijk bijvoorbeeld ook naar de waardevermeerdering van jouw huis. Denk in mogelijkheden en zorg altijd dat je werkt met de juiste informatie, zodat de verbouwing een ware toevoeging wordt.

Gratis gesprek

Waar moet je op letten

Je wilt verhuizen

Waar moet je op letten

Een kleine woning was heel leuk en knus toen je nog met z’n tweetjes was. Maar echt heel praktisch is het niet meer. Dat het een nieuwe koopwoning moet gaan worden, daar ben je al over uit. En nu? Op zoek naar een hypotheek dan maar. Dat is niet eenvoudig, want er zijn veel verschillende aanbieders. Het is daarom raadzaam om meerdere hypotheekverstrekkers te vergelijken. Het gaat per slot van rekening niet om een paar tientjes die je wilt lenen. Met een kleine kan het voorkomen dat het aantal uur en dus de hoogte van het (gezamenlijke) inkomen daalt. Ben je ondernemer vermijd dan de ‘handige tools’ waarmee je een indicatie van de hoogte van de hypotheek kunt opvragen. De uitkomst zegt vaak niet zoveel. Onze speciaal opgeleide adviseurs kijken naar jouw gehele situatie.

Een volgende woning kopen

Heeren van de werkkleding review

 

MKB Hypotheken

Rico Wolven, Heeren van de Werkkleding

“Als startend ondernemer is het niet eenvoudig om een lening of extra hypotheek te krijgen. Bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft Krijn ons fantastisch geholpen en dit hele proces nauwkeuring begeleid, met als uitkomst de koop van ons droomhuis. Terwijl dit proces gaande was kon ik me blijven richten op de groei van mijn eigen bedrijf en heeft de service van Krijn mij enorm veel tijd en moeite bespaard. Ook de kennis rondom financieringen/leningen hebben ze goed voor elkaar waardoor goede en behulpzame adviezen werden aangereikt. Ik kan elke (startende) ondernemer de diensten van MKB Hypotheken en in het bijzonder Krijn Sweers aanbevelen!”

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl