Ik verwacht gezinsuitbreiding

×
Of van klein naar groot gezin

Van stel naar gezin

Of van klein naar groot gezin

Gezinsuitbreiding is een prachtige verandering. De komst van (nog) een kleine heeft ook invloed op het gebruik van jouw huis. De logeer- of werkkamer wordt babykamer of grotere kinderen verhuizen naar een andere slaapkamer. Woon je prettig, maar is het huis iets aan de kleine kant, dan is uitbouwen een goede optie. Zet jouw wensen en mogelijkheden op een rij. Kijk bijvoorbeeld ook naar de waardevermeerdering van jouw huis. Denk in mogelijkheden en zorg altijd dat je werkt met de juiste informatie, zodat de verbouwing een ware toevoeging wordt.

Gratis gesprek

Waar moet je op letten

Je wilt verhuizen

Waar moet je op letten

Een kleine woning was heel leuk en knus toen je nog met z’n tweetjes was. Maar echt heel praktisch is het niet meer. Dat het een nieuwe koopwoning moet gaan worden, daar ben je al over uit. En nu? Op zoek naar een hypotheek dan maar. Dat is niet eenvoudig, want er zijn veel verschillende aanbieders. Het is daarom raadzaam om meerdere hypotheekverstrekkers te vergelijken. Het gaat per slot van rekening niet om een paar tientjes die je wilt lenen. Met een kleine kan het voorkomen dat het aantal uur en dus de hoogte van het (gezamenlijke) inkomen daalt. Ben je ondernemer vermijd dan de ‘handige tools’ waarmee je een indicatie van de hoogte van de hypotheek kunt opvragen. De uitkomst zegt vaak niet zoveel. Onze speciaal opgeleide adviseurs kijken naar jouw gehele situatie.

Een volgende woning kopen

Heeren van de werkkleding review

 

MKB Hypotheken

Rico Wolven, Heeren van de Werkkleding

“Als startend ondernemer is het niet eenvoudig om een lening of extra hypotheek te krijgen. Bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft Krijn ons fantastisch geholpen en dit hele proces nauwkeuring begeleid, met als uitkomst de koop van ons droomhuis. Terwijl dit proces gaande was kon ik me blijven richten op de groei van mijn eigen bedrijf en heeft de service van Krijn mij enorm veel tijd en moeite bespaard. Ook de kennis rondom financieringen/leningen hebben ze goed voor elkaar waardoor goede en behulpzame adviezen werden aangereikt. Ik kan elke (startende) ondernemer de diensten van MKB Hypotheken en in het bijzonder Krijn Sweers aanbevelen!”

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl