Hypotheek afsluiten voor

MKB Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

Ondernemers vinden we leuk. We zijn zelf ook ondernemers. En zonder arrogant over te komen, we zijn goed in wat we doen. Bij MKB Hypotheken vraag je als ondernemer net zo makkelijk en snel een hypotheek aan als ieder ander. Ook als je een startende ondernemer of zzp’er bent. Bij ondernemers werkt het adviesvraagstuk meestal net even anders. Wil je echt zekerheid rond de inschatting van je maximale hypotheek? Dan kunnen we in eerste instantie zelf een inkomensverklaring voor je opstellen om jouw zakelijke inkomen vast te stellen. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf! En die zekerheid is wel zo prettig.

Gratis gesprek
×
Hypotheek afsluiten

MKB Hypotheken

Hypotheek afsluiten

Wij vinden het vreemd dat een hypotheek krijgen erg lastig is voor een ondernemer. Als hypotheekadviseur voor ondernemers kijken we naar hoe jij als ondernemer wél een hypotheek kan krijgen. Er blijkt vaak meer mogelijk te zijn dan je denkt. Maar dan moet je wel de weg kennen in het oerwoud aan hypotheekverstrekkers, rentes, voorwaarden en wet- en regelgeving. Als ondernemer geloven wij in jou en jouw onderneming. Waardoor het ook voor jou haalbaar is om een hypotheek af te sluiten. Er wordt rekening gehouden met je inkomen, uitgaven, laatste boekjaar en eventuele boekjaren ervoor. Kort gezegd zijn dit de benodigde documenten om een hypotheek voor ondernemers te realiseren.

Gratis gesprek

Hoe kunnen we je hypotheek realiseren

MKB Hypotheken

Hoe kunnen we je hypotheek realiseren

Wij geven je graag deskundig advies, waarbij we samen kijken welke documenten er nog meer benodigd zijn om de beste hypotheek te realiseren. Ook als je recent gestart bent met jouw onderneming, je aanvullend inkomen hebt uit bijvoorbeeld verhuurd vastgoed, er sprake is van een complexere organisatiestructuur of je binnen 10 jaar jouw AOW-leeftijd bereikt ben je bij ons aan het goede adres. Laat je dus niet gek maken door horrorverhalen van anderen, maar laat eerst eens één van onze hypotheekadviseur meekijken naar jouw situatie.

Gratis gesprek

Goed inschatting van mogelijkheden

Onze kracht

Goede inschatting van mogelijkheden

Inmiddels hebben wij een mooi trackrecord opgebouwd van succesvolle hypothecaire verstrekkingen voor ondernemers. Dat kan een hypotheek zijn voor een woonhuis, woon-bedrijfspand of een woon-winkelpand. In alle gevallen zorgen onze specialisten ervoor dat jij als ondernemer een hypotheek kan krijgen die bij jouw situatie past. Vraag naar onze inventarisatie als je wilt weten of een hypotheek in jouw situatie haalbaar is. Onze hypotheekadviseurs kennen de normen van geldverstrekkers, we weten welke regels ze hanteren. We maken het verschil met onze bedrijfsanalyse van jouw onderneming(en). Zo kunnen wij een perfect passend en volledig onafhankelijk advies geven voor de beste geldverstrekker. Mede daarom hebben wij een slagingspercentage van meer dan 90%. De kans dat wij jou als ondernemer aan een passende hypotheek kunnen helpen is dan ook zeer groot. Wij kunnen nauwkeurig bepalen of je hypotheek haalbaar is! Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Gratis gesprek

Visional Design BV review

 

Peter van den Berg

Visional Design BV

“Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen!”

Gratis gesprek

wij helpen je graag

MKB Hypotheken

Wij helpen je graag

Zoek je een hypotheek voor je eerste huis of volgend huis? Of wil je je bestaande hypotheek aanpassen of oversluiten? Het is belangrijk dat de hypotheek past bij jou als ondernemer. We besparen jou tijd, geld, moeite en creëren de beste uitgangspositie voor een goede en gezonde hypotheek. Voor, naast en achter de ondernemer. Zowel nu als in de toekomst. Jouw droomhuis binnen bereik met onze bedrijfsanalyse.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl