Maatwerk voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer is uniek

Elke ondernemer is uniek. Toch hebben ze allemaal iets met elkaar gemeen. Ze willen vooral ondernemen! En naast hard werken willen ze ook goed leven. En bij goed leven hoort prettig wonen. Wat jouw situatie ook is. Wij zijn dé specialist in (complexe) hypotheken voor ondernemers. Of je nu droomt van je eigen woning, groter wilt wonen of je wilt de bestaande hypotheek aanpassen of oversluiten. We vinden het belangrijk dat een hypotheek bij jouw situatie past. Nu én in de toekomst. Daarom denken we graag met je mee. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? We geven jou graag informatie om je op weg te helpen.

Gratis gepsrek
×
Rekentool voor ondernemers

Standaard bestaat niet

Rekentool voor ondernemers

Bij een hypotheek voor een ondernemer komt meer kijken dan bij een hypotheek voor iemand in loondienst. Dit geldt ook voor het berekenen. Als je online je maximale hypotheek gaat berekenen verdwaal je al snel in een woud van online rekentools. Je vult een hoop gegevens in over je inkomen, je schulden, je huidige situatie en je wensen en vervolgens komt er een maximaal hypotheekbedrag uit. De ene bank is de andere niet. Als ondernemer heb je bij sommige hypotheekverstrekkers meer kans om een hypotheek te krijgen dan bij anderen. En ze berekenen jouw maximale hypotheek met een ander percentage van je toets inkomen. Klop niet zomaar ergens je gegevens in! Welke bank de beste hypotheek heeft voor jou hangt af van je persoonlijke situatie. Dat zoeken we graag voor je uit.

Gratis gesprek

Ons verhaal

MKB Hypotheken

Ons verhaal

Wij geloven niet in standaard berekeningen die voor iedereen van toepassing zijn. In ons advies is iedereen uniek. Wij regelen jouw zakelijke financieringen via MKB Finanz. En jouw privé hypotheek via MKB Hypotheken. Veel van onze ondernemende klanten hebben behoefte aan één professioneel aanspreekpunt voor al hun financiële zaken, zowel privé als zakelijk. Bij een hypotheek voor ondernemers komt veel kijken. Het heeft volgens ons weinig zin om jouw jaarcijfers aan te leveren bij een hypotheekadviseur die ze niet begrijpt en niet kan lezen. Veelvoorkomende reden van een hypotheekaanvraag afwijzing is dat de hypotheekadviseur geen goede vertaling van de cijfers heeft gemaakt en werkt met een standaard inkomensverklaring van een externe partij. Zonder enige kennis en toelichting op de jaarcijfers wordt er een inkomen afgegeven.

Gratis gesprek

Wij weten waarop we letten

MKB Hypotheken

Wij weten waarop we letten

Een inkomensverklaring is meestal een standaard analyse. Eventuele correcties op het inkomen of op de balans verschillen per hypotheekverstrekker. Ook is een prognose van de cijfers een vast onderdeel. Bij MKB Hypotheken kijken we verder dan alleen de cijfers. Onze adviseurs zijn opgeleid om een juiste inschatting te maken waarbij jouw hele verhaal meetelt. Kies een hypotheekadviseur die gespecialiseerd is in ondernemershypotheken. Wij weten waarop wij moeten letten om jouw mogelijkheden goed te kunnen beoordelen. En we ondersteunen je tijdens het aanvraagproces. Wij zijn er om het ondernemers gemakkelijker te maken. Wij kennen de ins en outs van jouw onderneming. Maar ook de wegen om wél met succes de woonhuisfinanciering rond te krijgen. We vertellen je er graag meer over.

Gratis gesprek

review

MKB Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

“Eindelijk een hypotheek specialist die zich bekommert om ondernemers. Krijn heeft mij geweldig geholpen. MKB Hypotheken beschikt over een groot hypothekennetwerk. De goede begeleiding, het snappen van de jaarcijfers en de juiste contacten hebben gezorgd dat de hypotheek snel rond was. Van harte beveel ik Krijn en zijn collega’s warm aan.”

Gratis gesprek

Antwoord op elke vraag

Veelgestelde vragen

Denk jij dat alle ondernemers altijd alle antwoorden hebben op vragen over woonhuisfinancieringen? Alle ondernemers, behalve jij? Dan helpen we je graag uit die droom. Vragen zijn er altijd. Ons advies: Durf ze te stellen! Weet je wat, we beginnen alvast. Hierbij veelvoorkomende vragen over hypotheken én ons antwoord. Zijn deze vragen herkenbaar en wil je met de oplossingen aan de slag? Of heb je andere vragen en ben je benieuwd of MKB Hypotheken daar ook het antwoord op weet? Neem dan eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl