Plaat een subtitel

Hoe ziet mijn financiele planning eruit?

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een ondernemersleven. Dat is boeiend en enerverend, zolang je er goed op bent voorbereid. Financiële planning is maatwerk waarbij jouw wensen, doelen en financiële situatie als uitgangspunt dienen. Veranderingen in jouw bedrijf kunnen grote invloed hebben op jouw persoonlijke financiële situatie en andersom. Dan geeft het rust te weten dat jouw financiën goed op orde zijn. Met financiële planning krijg je inzicht en overzicht over jouw persoonlijke situatie bij verschillende scenario's. Denk bijvoorbeeld aan pensionering, overlijden, veranderende relatie, (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid en bedrijfsoverdracht. Iedere situatie is uniek, daarom voorzien we jou altijd van advies op maat.

Gratis gesprek
×
Financiële kennis

Meten is weten

Financiële kennis

Op welk punt staan we vandaag? Op welk punt wil je over 3 tot 5 jaar staan? Groeit het bedrijf en hoe vang je dit op? Hoe realiseren we dit alles. Strategische keuzes en positionering die je maakt voor je onderneming kunnen zich voor het gevoel uitbetalen, maar of dit ook echt zo is, is vaak te zien in de financiële cijfers. Voor veel ondernemers is dit “meten is weten” vaak niet te realiseren binnen het eigen bedrijf omdat de financiële kennis ontbreekt. Wij vinden het belangrijk om dit samen te bekijken, te adviseren maar ook om een kritische spiegel voor te houden als dit nodig is. We zetten de belangrijkste momenten voor een financiële planning voor je op een rij. Wij denken in mogelijkheden en veranderen die samen met jou in zekerheden.

Gratis gesprek

Voor nu en later

Ontdekkingsreis

Voor nu en later met concrete acties

Het vertrekpunt is jouw huidige financiële positie en van daaruit kijken we vooruit naar de toekomst. Vervolgens gaan we samen op spreekwoordelijke ‘ontdekkingsreis’. Meestal komen uit een financieel plan één of meerdere concrete acties naar voren. Het monitoren van jouw situatie in de tijd vormt een belangrijk onderdeel van een succesvolle financiële planning. Omstandigheden wijzen namelijk continu.

Gratis gesprek

Vermeren Dienstverlening review

Kelvin Vermeren

Vermeren Dienstverlening

“Het was fijn en duidelijk zaken doen en Krijn heeft voor ons er alles aan gedaan om het maximale er uit te halen.”

Gratis gesprek

Nauwe samenwerking met MKB experts

MKB hypotheken

Nauwe samenwerking met experts

Door wet- en regelgeving (belastingen!), inflatie, maar ook door life events als trouwen, scheiden, overlijden, arbeidsongeschiktheid, eerder stoppen met werken of werkloosheid. We houden de vinger aan de pols en stellen proactief maatregelen of aanpassingen voor om de gestelde doelen te kunnen realiseren. Wij werken nauw samen met betrouwbare experts als een financieel planner, vermogensbeheerder, hypothecaire planner, verzekeringsspecialist, fiscalist, notaris, pensioen deskundige,…. En natuurlijk blijven wij altijd betrokken. Dat is onze meerwaarde.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl