Ik ga met pensioen

×
Wees op tijd

Bijna 57?

Wees op tijd

Hoewel de mogelijkheden van ondernemers voor een hypotheek de laatste jaren zijn verbeterd, is dat echter nog niet het geval als ze eenmaal de leeftijd van 50 jaar en ouder bereiken. Hypotheekverstrekkers moeten in hun toetsing, op moment van schrijven 10 jaar voor ingang van de AOW, rekening houden met het pensioeninkomen van de aanvragers. Wil je in de toekomst graag nog verhuizen, verbouwen of verduurzamen? Plan dan vóór je 57e al een hypotheekgesprek, zodat je huidige inkomen nog wordt meegenomen. Op die manier heb je nog meer financiële ruimte.

Gratis gesprek

voorspelbaar pensioeninkomen

MKB Hypotheken

voorspelbaar pensioeninkomen?

MKB Hypotheken is voorstander van het vergroten van de bewustwording van de pensioensituatie van ondernemers. Laat je als ondernemer niet negatief verrassen door een naderend pensioenfase. Er is geen maximale leeftijd verbonden aan het verkrijgen van een hypotheek. Het belangrijkste is dat jij een voorspelbaar pensioeninkomen hebt en de lasten van de hypotheek goed kunt betalen tijdens jouw pensionering. In de praktijk kunnen de leenregels beknellend werken en niet passen bij jouw wensen en situatie. We zullen je niet vermoeien met de technische onderbouwing. Er is maatwerk mogelijk. Ga tijdig in gesprek met één van onze hypotheekadviseurs.

Gratis gesprek

Benschop beheer bv review

 

Bert van Benschop

Benschop Beheer BV

“Krijn heeft ons geholpen bij een moeilijk dossier omdat we ouder zijn wordt je door de bank behandeld als niet interessant maar door zijn kennis en doorzettingsvermogen heeft hij het toch perfect voor ons geregeld.”

Gratis gesprek

Kom nu in actie

Jouw pensioen

Kom nu in actie

Weet jij al hoe je er financieel voor staat als je met pensioen gaat? Wel zo fijn om te weten! Als je met pensioen gaat wil je voldoende financiële ruimte hebben om te blijven genieten van het leven. Om je pensioeninkomen aan te vullen, kun je er natuurlijk voor kiezen om te blijven werken. In de jaren voordat je pensioen gaat, kun je ook al stappen nemen om je maandlasten te verlagen. Bijvoorbeeld door af te lossen op je hypotheek of je woning te verduurzamen. Ben je in de gelukkige omstandigheid dat je veel overwaarde op je huis hebt? Dan kan het interessant om je pensioen (deels) aan te vullen met je overwaarde. Jij bepaalt zelf of je nog een aanvullende oudedagsvoorziening wilt. Voor dit aanvullende pensioen bestaan verschillende mogelijkheden.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl