MKB Hypotheken denkt graag mee

Woning verbouwen

De ene verbouwing is de andere niet. Er zijn diverse manieren om een verbouwing te financieren. Het is inkoppen, maar een goed gevulde spaarrekening helpt je bij je huis verbouwen. Maar ook een schenking, een tweede hypotheek of via het volledig oversluiten van je hypotheek kan een manier zijn om je verbouwing te kunnen bekostigen. Er zijn diverse mogelijkheden om een verbouwing te financieren. Een nieuwe badkamer, een modernere keuken of een grote uitbouw zie je wel zitten. Kortom: je wilt je huis verbouwen. Met het verhogen van jouw hypotheek kunnen we het realiseren. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden van het verhogen van jouw hypotheek.

Gratis gesprek
×
Ontdek jouw mogelijkheden

Tweede hypotheek

Ontdek jouw mogelijkheden

Je kunt geld lenen om je huis te verbouwen. Dit kan door een tweede hypotheek te nemen. Een tweede hypotheek is een financiering die je bovenop je bestaande hypotheek afsluit, een soort aanvullende hypotheek dus. Je sluit dus als het ware een extra hypotheek af. Dit doe je doorgaans bij dezelfde bank of hypotheekverstrekker als je eerste hypotheek. Dat kan tot 100% van de marktwaarde van het huis na de verbouwing. Het hypotheekbedrag komt in een bouwdepot waaruit je de rekeningen voor de verbouwing kunt betalen. De rente van je tweede hypotheek kun je onder voorwaarden aftrekken van de belasting. De financier toetst of je aan de normen voldoet en je de extra lasten kunt betalen. Houd nog wel rekening met een actueel taxatierapport inclusief de marktwaarde na verbouwing. Een tweede hypotheek bij een andere bank afsluiten is in principe ook mogelijk, al zitten hier vaak haken en ogen aan. Je kunt hierover advies inwinnen bij één van onze hypotheekadviseurs.

Gratis gesprek

Hypotheek oversluiten

Interessant voor jou?

Hypotheek oversluiten

Met het oversluiten van je hypotheek los je je huidige hypotheek af om een nieuwe hypotheek af te sluiten zonder te verhuizen. Oversluiten kan bij je huidige bank of een andere hypotheekverstrekker. Oversluiten kan je geld besparen als de rente op je nieuwe hypotheek lager is dan de rente die je nu betaalt. Hierdoor gaan je maandlasten naar beneden. Je kunt je hypotheek ook oversluiten, omdat bijvoorbeeld een andere hypotheekvorm beter past bij jouw persoonlijke situatie. Oversluiten kan je financieel voordeel bieden, maar je moet ook rekening houden met kosten die je betaalt voor het oversluiten van je hypotheek. De hypotheek die je nu hebt kun je ook oversluiten en meteen verhogen. Het extra geld gebruik je dan om je huis te verbouwen. Wat de mogelijkheden en condities zijn hangt van het moment en van je persoonlijke situatie af. Het oversluiten van je hypotheek kent zowel voor- als nadelen. We zetten ze graag in een afspraak voor je op een rij.

Gratis gesprek

Vermeren Dienstverlening review

Kelvin Vermeren

Vermeren Dienstverlening

“Het was fijn en duidelijk zaken doen en Krijn heeft voor ons er alles aan gedaan om het maximale er uit te halen.”

Gratis gesprek

Maatwerk en ontzorgen

Alles onder één dak

Maatwerk en ontzorgen

Veel mensen hebben precies uitgezocht wat ze willen voordat ze bij ons komen. Toch gaat het merendeel twijfelen tijdens het eerste, oriënterende hypotheekgesprek. Dat komt omdat wij inzicht geven in allerlei andere variabelen die meespelen bij een hypotheek. Zaken waar ondernemers zelf nog niet aan hadden gedacht of het bestaan niet van wisten. Afhankelijk van de behoefte en complexiteit vinden er vervolggesprekken plaats. We hebben korte lijnen en nog kortere wachttijden omdat je vaak een dringende behoefte hebt aan antwoorden. Die behoefte proberen wij altijd te vervullen. Wij ontzorgen (jeukwoord, maar het is echt zo 😉) jou van A tot Z…., vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste afspraak bij de notaris. Maar ook tijdens de looptijd van een hypotheek zijn wij er voor onze klanten. Als je dat zelf wilt natuurlijk.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl