Hypotheek afsluiten voor

MKB Hypotheken

Hypotheek voor ZZP

Het aantal bedrijven in Nederland is afgelopen jaar opnieuw gegroeid. Inmiddels is 70 procent van alle ondernemingen te typeren als zelfstandig ondernemer zonder personeel. Ben jij zzp’er en wil je een huis kopen? Bij ons kun je al na 1 jaar als zelfstandige een hypotheek aanvragen. Ook met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dit kan online of bij ons op kantoor. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Gratis gesprek
×
Hypotheek afsluiten bij MKB Hypotheken

De beste hypotheek voor jou

Hypotheek afsluiten

Wil je als zelfstandige een hypotheek afsluiten, houd er dan rekening mee dat je complete financiële situatie wordt doorgelicht. De meeste financiers kijken naar het gemiddelde inkomen over de laatste drie kalenderjaren. Dit mag een combinatie zijn van inkomsten uit loondienstverband en zelfstandig ondernemerschap. Dat je in de regel langer dan drie jaar zzp’er moet zijn, is niet meer van deze tijd. Ons doel is om samen met jou de beste hypotheek te kiezen. En ook willen we jouw hypotheekaanvraag zo snel mogelijk rond hebben. Wij begrijpen dat je als zzp’er hartstikke druk bent met andere zaken. En dat je liever zoveel mogelijk tijd besteed aan een klus of opdracht. Wij stellen een op maat gemaakt overzicht samen van de benodigde documenten. In een hypotheek aanvraagproces kan er veel fout gaan bij het aanleveren van informatie en het invullen van de hypotheekstukken. Samen zorgen we ervoor dat alles in één keer goed en compleet aangeleverd wordt. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis gesprek

We helpen je graag verder

MKB Hypotheken

Wij helpen je graag

Mocht je wel wat hulp of onafhankelijk advies kunnen gebruiken, dan kun je altijd terecht bij een hypotheekadviseur van MKB Hypotheken. Ben jij zzp’er en op zoek naar de beste hypotheek met een vlekkeloos proces? Wij weten exact bij welke hypotheekverstrekkers je het beste terecht kunt met jouw situatie. Daarnaast analyseren wij eerst jouw situatie en bekijken de (financiële) informatie zoals de financier dat zal gaan doen. Zo nemen we de hobbels en knelpunten weg om de hypotheekaanvraag soepel te laten verlopen.

Gratis gesprek

De Graaf Metaalwerken bv review

Thomas de Graaf

De Graaf Metaalwerken BV

“Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!”

Gratis gesprek

Ons verhaal

MKB Hypotheken

Ons verhaal

Hoewel we ons al jarenlang met veel plezier bezighouden met zakelijke financieringen, draait het in onze ogen niet om de financiering maar om de zzp’er, freelancer of zelfstandig professional. Het is onze drijfveer om de zzp’er achter de financiering persoonlijk te kennen en diegene te begrijpen. Vanuit deze drijfveer kunnen we het beste, meest onafhankelijke advies geven. Het voordeel is dat wij zowel jouw zakelijke als privé adviseur zijn. Iets wat duidelijk terugkomt bij het verkrijgen van een goede inkomensverklaring. Dat bespaart je dan ook een hoop rompslomp bij een hypotheekaanvraag. Wij kennen de ins en outs van jouw onderneming. Wij hebben de kennis in huis die nodig is om jouw jaarcijfers te analyseren. Bij hypotheekverstrekkers die de analyse uitbesteden is het een standaardproces en werkt men met een inkomensverklaringen. Echter wij hebben rechtstreekse aanstellingen met financiers, waardoor we maatwerk kunnen leveren met onze inkomensanalyse. Het is belangrijk om je hypotheekaanvraag tot in de puntjes voor te bereiden. Je moet toch een keer met een hypotheekadviseur aan tafel. Dan kun je dat net zo goed van tevoren doen. Wij kennen de wegen om wél met succes de woonhuisfinanciering rond te krijgen. We vertellen je er graag meer over.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl