HYPOTHEEKADVIES VOOR ONDERNEMERS

Direct de beste hypotheek

Voor een ondernemer geven wij niet alleen hypotheekadvies. We kunnen ook jouw zakelijk inkomen beoordelen. Wij snappen jouw inkomen als ondernemer en wij weten dit als geen ander aan de financier op de juiste manier te vertalen. Doordat wij zelf een inkomensanalyse maken is er bij ons vaak méér mogelijk. Dit maakt ons anders dan anderen! Diverse accountantskantoren en makelaars hebben ons aangemerkt als vaste hypotheekadviseur voor hun zakelijk klanten. Wij hebben veel kennis en ervaring met de ondernemershypotheek. In een eerste gratis gesprek beoordelen we jouw jaarcijfers en laten je direct zien wat de mogelijkheden zijn voor een ondernemershypotheek.

Gratis gesprek
×
Specialisatie ondernemershypotheek

FINANCIELE RUST

Specialisatie ondernemershypotheek

Weten waar je aan toe bent, zowel zakelijk als privé, geeft je financiële rust. : Stop dan ook met het online invullen van maximale hypotheek berekenen tools. Dit geeft vaak een vertekend beeld van de werkelijkheid. Niet zonder reden gebruiken de hypotheekverstrekkers ingewikkelde Excel-bestanden met formules. Je kunt ons beter laten rekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen als ondernemer. Eenvoudige vraag, moeilijk antwoord. Door in detail naar jouw situatie te kijken kunnen wij een goede inschatting maken. Een ingewikkelde hypotheekaanvraag is voor ons geen probleem. Zet ons aan het werk en ervaar wat MKB Hypotheken voor jou kan betekenen. Wij zijn volledig gericht op het bijstaan van ondernemers. We helpen ook bij het opstellen van de juiste documenten en het op de meest geschikte manier weergeven van jouw cijfers en plannen.

Hypotheek voor ondernemers

Hypotheek afsluiten voor

wij helpen je graag

MKB Hypotheken

Wij helpen je graag

Zoek je een hypotheek voor je eerste huis of volgend huis? Of wil je je bestaande hypotheek aanpassen of oversluiten? Het is belangrijk dat de hypotheek past bij jou als ondernemer. We besparen jou tijd, geld, moeite en creëren de beste uitgangspositie voor een goede en gezonde hypotheek. Voor, naast en achter de ondernemer. Zowel nu als in de toekomst. Jouw droomhuis binnen bereik met onze bedrijfsanalyse.

Gratis gesprek

review

 

MKB Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

“Als ondernemer voelde ik mij onvoldoende gehoord en begrepen bij een gewone hypotheekadviseur. Op advies van een bevriende ondernemer ben ik in contact gekomen met MKB Hypotheken. Wat een verademing. De samenwerking met Krijn, Oscar en Quido was erg prettig. Direct duidelijkheid, ze weten waar ze het over hebben en weten de weg in het hypothekenoerwoud. Het vergelijken van hypotheekrentes loont, maar voor ons was de goedkoopste hypotheekrente niet de meest geschikte hypotheek. Jullie zijn kundig, empathisch, ontzorgen (jeukwoord maar is toch echt zo 😉) en zorgen dat alles van begin tot eind goed is geregeld.”

Gratis gesprek

Antwoord op elke vraag

Veelgestelde vragen

Denk jij dat alle ondernemers altijd alle antwoorden hebben op vragen over woonhuisfinancieringen? Alle ondernemers, behalve jij? Dan helpen we je graag uit die droom. Vragen zijn er altijd. Ons advies: Durf ze te stellen! Weet je wat, we beginnen alvast. Hierbij veelvoorkomende vragen over hypotheken én ons antwoord. Zijn deze vragen herkenbaar en wil je met de oplossingen aan de slag? Of heb je andere vragen en ben je benieuwd of MKB Hypotheken daar ook het antwoord op weet? Neem dan eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl