Hypotheek adviseur Amersfoort

Onafhankelijk hypotheekadvies

MKB Hypotheken: hypotheek adviseur Amersfoort

Het lijkt soms ingewikkeld om als particulier of ondernemer een hypotheek te verkrijgen. Het aanvraagproces omvat veel complexe cijfers en documenten die je moet aanleveren, waarbij de eisen per financierder kunnen verschillen. Door ons in te schakelen vermijd je een onduidelijk en moeizaam aanvraagproces dat mogelijk niet het gewenste resultaat oplevert. Onze deskundigen staan klaar om je te helpen bij het vinden van een passende hypotheek die aansluit bij jouw behoeften.

Hypotheek afsluiten Neem contact op
×
Lokale kennis

Lokale kennis
Wij zijn lokale ondernemers

Vast aanspreekpunt
Efficiëntie in het proces

Icoon financieringen

Zakelijk en privé financieringen
Alles onder één dak

Hypotheekadvies Amersfoort

MKB Hypotheken

Hypotheek adviseur Amersfoort

De samenwerking met een ervaren hypotheekadviseur, zoals MKB Hypotheken, biedt tal van voordelen die je kunnen helpen bij een vlot verlopende hypotheekaanvraag. Wij beginnen met het verhaal. Wie ben jij, waar wil je naartoe en welke mogelijkheden zijn er beschikbaar. Wij verdiepen ons grondig in jouw hypotheekvraagstuk. Onze deskundigheid kan helpen om mogelijke afwijzingen te voorkomen door een diepgaand inzicht te bieden in het complexe aanvraagproces. Door te kiezen voor MKB Hypotheken kun je vertrouwen op transparantie en begeleiding gedurende het gehele proces, zodat je met een gerust hart stappen kunt zetten richting het verwezenlijken van jouw hypotheekdoelen.

Neem contact op

Specialisatie ondernemershypotheek

Hypotheek adviseur Amersfoort

Gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers

Een inkomensverklaring volgt doorgaans een standaard analyse met variërende correcties op het inkomen en de balans, afhankelijk van de hypotheekverstrekker. Bij MKB Hypotheken gaan we verder dan de cijfers. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in een nauwkeurige beoordeling waarbij jouw volledige verhaal in acht wordt genomen. Kies voor een hypotheekadviseur met expertise in ondernemershypotheken. Wij begrijpen wat essentieel is voor een nauwkeurige beoordeling van jouw mogelijkheden en bieden volledige ondersteuning gedurende het aanvraagproces. Ons doel is om het ondernemers gemakkelijker te maken door een grondig inzicht te hebben in de ins en outs van jouw onderneming, evenals effectieve strategieën om jouw woonhuisfinanciering met succes te realiseren.

Neem contact op

Ondernemer en financiering

MKB Hypotheken

Hypotheek adviseur Amersfoort

Bij het aanvragen van een hypotheek gaan veel mensen traditioneel naar hun eigen bank. Toch is het essentieel om een bredere blik te werpen en meerdere financiers te overwegen, aangezien dit vaak resulteert in gunstigere rentetarieven en betere voorwaarden. We merken dat hypotheekverstrekkers vaak verschillend omgaan met aanvragen; waar de ene partij een aanvraag afwijst, kan een andere deze juist accepteren. Bij de aankoop van een huis speelt het inkomen een cruciale rol. Een nauwkeurige beoordeling vergt niet alleen meer tijd, maar vereist ook gespecialiseerde kennis. Hoe kun je een hogere hypotheek verkrijgen? Een grondige voorbereiding vormt in feite al 95% van het werk.

Hoe werkt het?

review

 

MKB Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

“Eindelijk een hypotheek specialist die zich bekommert om ondernemers. Krijn heeft mij geweldig geholpen. MKB Hypotheken beschikt over een groot hypothekennetwerk. De goede begeleiding, het snappen van de jaarcijfers en de juiste contacten hebben gezorgd dat de hypotheek snel rond was. Van harte beveel ik Krijn en zijn collega’s warm aan.”

Gratis gesprek

Hoelang duurt een hypotheekaanvraag

Hypotheek adviseur Amersfoort

Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

De tijd die nodig is voor een hypotheekaanvraag kan sterk variëren, afhankelijk van diverse factoren, zoals de complexiteit van de financiële situatie, de snelheid van de betrokken partijen en eventuele onverwachte omstandigheden. Over het algemeen duurt een standaard hypotheekaanvraag tussen de vier en zes weken. In meer complexe situaties, of wanneer extra informatie of documentatie vereist is, kan dit proces aanzienlijk langer duren. Het is altijd verstandig om nauw samen te werken met een ervaren hypotheekadviseur om het aanvraagproces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hypotheek adviseur Veenendaal

Veelgestelde vragen

Bij het aanvragen van een hypotheek zijn er vaak verschillende vragen die opkomen, zoals: wat is het maximale leenbedrag dat ik kan krijgen op basis van mijn inkomen en bestaande financiële verplichtingen? Welke soorten hypotheekleningen zijn beschikbaar en welke past het beste bij mijn financiële situatie en langetermijndoelen? Hoe beïnvloedt het huidige rentepercentage mijn maandelijkse betalingen en zijn er mogelijke schommelingen in de toekomst? Welke extra kosten zijn verbonden aan de hypotheekaanvraag, zoals notariskosten, taxatiekosten en andere bijkomende kosten? Zijn er bepaalde verzekeringen die verplicht zijn of aan te raden bij het afsluiten van een hypotheek?

Het is verstandig om deze vragen te overwegen en met ons te bespreken om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden en de beste aanpak voor jouw specifieke situatie.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl