Visie om te helpen

MKB Hypotheken

MKB Hypotheken is geboren in een "nieuwe tijd". We hebben de visie om te helpen. Wij adviseren je op een eerlijke, onafhankelijke manier. Dichtbij waar jij woont of werkt. Geen dure woorden, grote kantoren en bureaucratie (ambtelijke molens). Wij willen niet sturen, maar uitleggen. Zowel op het gebied van privé als zakelijke financieringen.

Gratis gesprek Neem contact op
×
MKB Hypotheken

Je verdient beter

MKB Hypotheken

MKB Hypotheken is geboren in een “nieuwe tijd”. We hebben de visie om te helpen. Wij adviseren je op een eerlijke, onafhankelijke manier. Dichtbij waar jij woont of werkt. Geen dure woorden, grote kantoren en bureaucratie (ambtelijke molens). Wij willen niet sturen, maar uitleggen. Zowel op het gebied van privé als zakelijke financieringen.Het is onze drijfveer om de ondernemer achter de financiering persoonlijk te kennen. Vanuit deze drijfveer kunnen we het beste, meest onafhankelijke advies geven. Wij kennen de ins en outs van jouw onderneming. Wij kennen de wegen om wél met succes de woonhuisfinanciering rond te krijgen. Bij ondernemers is er steeds meer behoefte aan een adviseur die breed is onderlegt en kan helpen bij het inzichtelijk maken van de gehele financiële situatie, nu en in de toekomst. Voor ondernemers zijn hypotheken niet zomaar ‘appeltje-eitje’. De juiste vragen stellen en de situatie goed beoordelen is dus cruciaal, net als weten waar wel mogelijkheden liggen. Dat is wat wij doen. Wij werken in een compact team van goed opgeleide specialisten. Wij kunnen jou helpen bij het organiseren van jouw gehele financiële situatie. Van advies tot uitvoering.

Gratis gesprek

Toekomstgericht advies

Snel schakelen

Toekomstgericht advies

Wij begrijpen dat je soms niet tot morgen kunt wachten met een vraag over je financiële situatie. Daarom zijn we alle dagen van de week in de buurt en goed bereikbaar. En als het echt belangrijk is, zelfs ’s avonds en in het weekend. Als ondernemer wordt je voorzien van een totaaladvies waarbij jouw zakelijke en privébelangen optimaal in balans worden gebracht. Er zijn veel soorten veranderingen voor ondernemers. En het is belangrijk om daar nu al rekening mee te houden. MKB Hypotheken kijkt dan ook graag samen met je vooruit. We beloven je geen gouden bergen, maar geven je een realistisch advies waar je ook later mee vooruit kunt.

Gratis gesprek

review

 

MKB Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

“Eindelijk een hypotheek specialist die zich bekommert om ondernemers. Krijn heeft mij geweldig geholpen. MKB Hypotheken beschikt over een groot hypothekennetwerk. De goede begeleiding, het snappen van de jaarcijfers en de juiste contacten hebben gezorgd dat de hypotheek snel rond was. Van harte beveel ik Krijn en zijn collega’s warm aan.”

Gratis gesprek

Persoonlijke aanpak

MKB Hypotheken

Persoonlijke aanpak

Bijna niets is zo persoonlijk als je financiële situatie. Dan wil je toch niet als nummer gezien worden, maar de aandacht krijgen die je verdient? Dat is wat we doen. Onszelf inleven in jouw situatie en je toekomstplannen. Om op basis daarvan een persoonlijk en passend advies te geven. Voor jouw privézaken én voor jouw onderneming. In de financiële wereld vliegen de vaktermen en regels je om de oren. MKB Hypotheken vermijdt die het liefst en houdt het begrijpelijk. Gewoon omdat we vinden dat je bij belangrijke beslissingen in je leven, ook echt moet weten waar je voor tekent en wat de gevolgen hiervan zijn.

Gratis gesprek

In de buurt

MKB Hypotheken

In de buurt

Wil je een hypotheek afsluiten, (de vorm) wijzigen of misschien oversluiten naar één met een lagere rente en betere voorwaarden? Of ben je op zoek naar een ander financieel advies? Loop dan gerust eens binnen op één van onze kantoren in Hilversum of Veenendaal. Dan kunnen we kennismaken en kijken of het klikt. Maak even een afspraak, zodat we zeker weten dat we genoeg tijd voor je hebben.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl