Goede voorbereiding is het halve werk

Eerste huis kopen

Even geen zon en zee, maar hard werken. Je brengt al heel wat vrije uren scrollend door op Funda. In de hoop jouw nieuwe huis te vinden. In sommige woningen zie je jezelf wel wonen. Bij het kopen van een huis is het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Met een hypotheekcheck nemen we jouw wensen en opties door. Ook weet je eenvoudig en snel hoeveel je kunt lenen, wat je maandlasten worden en hoeveel je eventueel zelf moet bijleggen. Dan weet je binnen welke prijscategorie je een huis kunt kopen. Daardoor kun je heel snel toeslaan als het huis van je dromen voorbijkomt.

Gratis gesprek
×
Alle ondernemers zijn welkom

Hypotheekadvies waar je iets aan hebt

Alle ondernemers zijn welkom

De aankoop van je eerste huis is altijd een grote stap. Je maakt tenslotte een keuze voor een lange termijn. MKB Hypotheken helpt graag om de aanschaf van een eerste woning in goede banen te leiden. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat je duidelijkheid krijgt over alle zaken van jouw hypotheek. Een hypotheek aanvragen als ondernemer kan soms lastig zijn en misschien wel complex als je meerdere B.V. ’s hebt. Bij ons zijn alle ondernemers welkom. Of je nou grootaandeelhouder bent of zzp’er.

Gratis gesprek

Complete ontzorging

Relax, wij regelen alles

Complete ontzorging

Kies je voor MKB Hypotheken, dan kies je voor complete ontzorging. Onze hypotheekadviseurs zijn creatief in het bedenken van oplossingen en regelen werkelijk alles. En dat al vanaf ons eerste contact, tot het tekenen van de koopakte. Wat je vraag ook is, je kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn ondernemers die, net als jij, aan het ondernemen zijn. Advies en uitvoering bij één partij, dat is maximaal ontzorgen. Vergroot je slagingskans voor een ondernemershypotheek met onze inkomensbeoordeling.

Gratis gesprek

Visional Design BV review

 

Peter van den Berg

Visional Design BV

“Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen!”

Gratis gesprek

Gespecialiseerd in hypotheken

Het juiste voorstel

Gespecialiseerd in hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Dit houdt in dat wij zelf jouw zakelijk inkomen kunnen analyseren. Hierdoor weten wij exact welke hypotheekverstrekker bij jouw situatie past. Dit voorkomt onnodige vertraging en irritatie. Wij zijn bij alle banken aangesloten en kennen het acceptatiebeleid voor ondernemers als geen ander. Zien wij mogelijke uitdagingen, dan lossen we deze eerst op voordat we de aanvraag indienen. Ben je benieuwd welke hypotheekverstrekkers er zijn op de Nederlandse markt? In ons overzicht vindt je 40 verschillende geldverstrekkers waaruit je kunt kiezen. Omdat we vergelijken, profiteer je altijd van een scherp aanbod.

Gratis gesprek

Alles onder één dak

Voordelen

Alles onder één dak

De (financiële) gegevens die wij al van jou hebben, kunnen we op jouw verzoek hergebruiken. Dit scheelt in afstemming en tijd. Wij snappen jouw situatie. Dat merk je in ons advies. We hebben contact waar en wanneer het jou uitkomt: online, telefonisch, thuis of op het bedrijf. We zijn creatief in het vinden van oplossingen. Soms zijn er groeimogelijkheden in inkomen of hulp van derden (bijv. ouders) die de doorslag geven.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl