Over ons

×

Complexe financiële wereld

Doe jouw voordeel met onze kennis en ervaring

Je wilt graag een huis kopen voor eigen bewoning of om te verhuren, jouw woning verduurzamen, jouw lasten verlagen, een woning overnemen na een scheiding of jouw huis verbouwen. Met de juiste hypotheek kunnen wij ervoor zorgen dat jouw wens gerealiseerd wordt. Ook voor zakelijke investeringen in bedrijfsmiddelen, groei, werkkapitaal, overname en bedrijfspand kunnen wij een passende oplossing bieden. Onze adviseur haalt voor jou alles uit de kast om de hypotheek te regelen. Elke hypotheek is immers maatwerk. Door onze samenwerking met alle geldgevers ben je bij ons gegarandeerd van onafhankelijk advies en de beste rente en voorwaarden. We hebben al veel ondernemers geholpen bij hun investerings- en financieringsbehoeften. Bij ons heb je al jouw financieringen, zakelijk en privé, onder 1 dak.

Financiële kennis

Krijn Sweers en Quido Schaafsma

Wij zijn MKB Hypotheken

Krijn Sweers & Quido Schaafsma

Diepgaande kennis van zowel de onderneming als de ondernemer is cruciaal. Dus zetten wij persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie centraal in onze werkwijze. Dat zit ons in het bloed. Door te luisteren naar onze klanten verbeteren wij onze dienstverlening. Goede samenwerking leidt tot een goed resultaat! Wij gaan graag de lange termijnrelatie met je aan. Heerlijk toch, één vast aanspreekpunt voor al je financieringen zowel privé als zakelijk die bijna 24/7 met financiële raad en daad voor je klaar staat.

Neem contact op

Jouw hypotheek goed geregeld

Persoonlijk, toegankelijk en bereikbaar

Jouw geldzaken goed geregeld

Ondernemers zijn blij als de geldzaken goed geregeld zijn. Dit geeft ze een rustig gevoel! Vanuit MKB Finanz zijn wij lekker ouderwets persoonlijk, toegankelijk en bereikbaar zonder drempels. Wij regelen jouw financiering graag goed en schakelen razendsnel binnen ons netwerk van betrouwbare financiers. Een bedrijfsfinanciering vinden, is niet altijd eenvoudig als je de financiers niet kent. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Om maatwerk. Goed luisteren. De juiste vragen stellen. We gaan tot het uiterste om voor jou de beste financiering te regelen.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl