Hypotheek afsluiten voor

MKB Hypotheken

Hypotheek medisch specialist

Een hypotheekaanvraag voor jou als medisch professional kan ingewikkeld zijn. Het maakt niet uit of je apotheker, dierenarts, tandarts, orthodontist, huisarts of een (vrijgevestigde) medisch specialist bent. Wij begrijpen het carrière pad van de medisch specialist en nemen dat mee bij een hypotheekaanvraag. Bovendien hebben wij één aanspreekpunt voor zakelijk en voor privé. De situatie van elke medisch professional is uniek. Jouw loopbaan als medisch specialist en jouw privéleven zijn voortdurend in ontwikkeling. Vertel ons meer over jouw drijfveren en ambities en laat je verrassen door onze aanpak om jouw hypotheek speciaal voor medici te realiseren.

Gratis gesprek
×
Persoonlijk advies

financiële fitheid

Persoonlijk advies

Wij geven jou persoonlijk advies en bieden passende financieringsoplossingen in iedere fase van jouw medische loopbaan, zowel zakelijk als privé. Wij verstrekken namelijk niet alleen hypotheken, maar we willen helpen bij de financiële fitheid van de medisch specialist voor de lange termijn. Zodat je een onbezorgde financiële toekomst tegemoet gaat. Wij geven je advies over jouw hypotheek, praktijkfinanciering en over andere kredieten. Of je als medisch specialist nu vrij gevestigd bent of in loondienst, wij helpen altijd graag met financiële vraagstukken.

Gratis gesprek

wij helpen je graag

Jouw financiën is onze zorg

Wij helpen je graag

We adviseren medici in loondienst en ondernemers uit de medische wereld. Heb je je droomhuis gezien en wil je weten wat mogelijk is? Of misschien heb je behoefte aan een overbruggingskrediet of een andere lening? Wil je een medische praktijk overnemen of starten? Hier ligt ons specialisme. Wij vinden het leuk om juist dit soort complexe vraagstukken op te lossen. Jouw financiën is onze zorg.

Gratis gesprek

Garage Groeneveld review

 

Arjan Groeneveld

Garage Groeneveld

“Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.”

Gratis gesprek

wil je niks missen

Blogs & Nieuws

Wil je niks missen?

Wij geloven in de kracht van delen. En daarom delen wij met veel liefde en plezier onze ervaringen, tips, actuele onderwerpen, klantinterviews én expertise in onze blogs. Wil je op de hoogte blijven? Lees dan hieronder onze blogs of volg ons op onze social mediakanalen. Zo mis je geen enkele ontwikkeling van MKB Hypotheken meer!

Bekijk onze blogs

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl