Service Abonnement Hypotheken

×
Specialisatie ondernemershypotheek

MKB Hypotheken

Je hebt altijd een keuze

Wij helpen jou daarbij. Ook als je jouw lopende hypotheek niet via onze bemiddeling hebt afgesloten. Met een abonnement weet jij of jouw financiële huishouding nog op orde is. Zakelijk en privé jouw financiën in balans. De adviseur van MKB Hypotheken gaat verder dan alleen het afsluiten van jouw hypotheek. Juist in de periode ná het afsluiten van een hypotheek treden er doorgaans veranderingen op in jouw persoonlijke- en/of financiële situatie. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat jouw woonlasten, ook in de toekomst verantwoord en betaalbaar blijven.

Gratis gesprek

Snel schakelen

Wat houdt dit service abonnement hypotheken in?

Een Service Abonnement Hypotheken houdt in dat wij jouw hypotheek- en financiële situatie bewaken en beheren. Als je gebruik maakt van ons serviceabonnement krijg je ieder jaar een complete update van jouw financiële huishouding. Wij werken proactief. Als de rente stijgt of juist daalt wil je daarop kunnen anticiperen. Wij zorgen voor een tijdig signaal en gaan met jou om de tafel. Betrokken zijn door persoonlijk en direct contact. Wij zitten er “kort op”. Daarmee onderscheiden wij ons. Is er geen aanpassing noodzakelijk, dan melden we dit. Is er wel een aanpassing noodzakelijk, dan laten we door middel van berekeningen zien wat dit voor jou betekent. Daarna gaan we met jou in overleg hoe we dit kunnen regelen.

Gratis gesprek

MKB Hypotheken

Geniet van jouw service eb een betrokken financiele partner

Je ontvangt altijd een goede Standaard Service van ons. Voor een optimale begeleiding kies je voor onze Comfort Service. De documenten die betrekking hebben op jouw situatie, bewaren wij altijd in jouw persoonlijke dossier. Wanneer er een wijziging ontstaat in de sociale of fiscale wetgeving die gevolgen kan hebben voor jouw hypotheek, informeren wij je tijdig. Wil je optimale begeleiding van ons, dan kun je ervoor kiezen om een Comfort Service Abonnement af te sluiten. De kosten zijn jaarlijks € 150 en maandelijks een bedrag van € 14,95 per persoon.

Gratis gesprek

MKB Hypotheken

Comfort service abonnement

Bij het Comfort Service Abonnement word je privé als ondernemer financieel volledig ontzorgd inclusief jaarlijks een gesprek met financiële foto en het beheer van de AOV (indien van toepassing). Dit adviesgesprek geeft je inzicht in de belangrijke scenario’s voor jou en jouw gezin en geeft ruimte voor alle financiële vragen zoals:

  • Heb ik straks wel voldoende pensioen opgebouwd?
  • Tot welke leeftijd moet ik doorwerken?
  • Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt word?
  • Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?
  • Is het voor mijn gezin goed geregeld bij overlijden?

Gericht advies dus over alle andere zaken die voor jou als ondernemer (extra) belangrijk zijn, inclusief toetsing of de bestaande voorzieningen aansluiten op jouw wensen. Je weet dan precies waar je staat en welke beslissingen je moet nemen voor de toekomst om je doelen te bereiken.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl