Hypotheek afsluiten voor

MKB Hypotheken

Hypotheek zoon of dochter

Bloed is dikker dan water. Familie gaat altijd boven niet-familie. Van oudsher hebben wij veel familiebedrijven in onze klantenkring. Vanwege onze regionale functie kennen wij bedrijven persoonlijk. Wij ondersteunen hen bij belangrijke investeringsbeslissingen en regelen de financiering. Regelmatig krijgen we van ondernemers de vraag of wij hun zoon, dochter, broer, zus, ouder(s) ook kunnen helpen. Vaak gaat het over een privéhypotheek. MKB Finanz en MKB Hypotheken groeit door mond-tot-mondreclame. Graag helpen we ook jouw familieleden.

Gratis gesprek
×
Voorwaarden hypotheekaanvraag

In dienst bij familielid

Voorwaarden hypotheekaanvraag

Wanneer jij in dienst bent bij een familielid dan hanteren geldverstrekkers vaak strengere regels voor het verstrekken van een hypotheek. Je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om een hypotheekaanvraag te kunnen doen.

Gratis gesprek

Familiehypotheek

Hypotheek verstrekken zonder bank

Familiehypotheek

Het is echt waar: Je hoeft geen bank te zijn om een hypotheek te verstrekken. Dat mag je namelijk ook zelf doen. Bijvoorbeeld via een familiehypotheek. Weten hoe het zit? Een familiehypotheek is een hypotheek waarbij het ene familielid een lening verstrekt aan een ander familielid. Trouwens, familie zijn is niet verplicht: een vriend mag ook een hypotheek verstrekken. Maar vaak zien we dat ouders zo’n lening verstrekken aan hun kind, bijvoorbeeld om hun kind te helpen bij het kopen van een huis.

Gratis gesprek

Donselaar Verbouw Onderhoud review

Astrid van Donselaar

Donselaar Verbouw & Onderhoud

“Duidelijke communicatie, snelle reactie op e-mail contact, prettig gesprek, ervaring van het vak.”

Gratis gesprek

Antwoord op elke vraag

Veelgestelde vragen

Denk jij dat alle ondernemers altijd alle antwoorden hebben op vragen over woonhuisfinancieringen? Alle ondernemers, behalve jij? Dan helpen we je graag uit die droom. Vragen zijn er altijd. Ons advies: Durf ze te stellen! Weet je wat, we beginnen alvast. Hierbij veelvoorkomende vragen over hypotheken én ons antwoord. Zijn deze vragen herkenbaar en wil je met de oplossingen aan de slag? Of heb je andere vragen en ben je benieuwd of MKB Hypotheken daar ook het antwoord op weet? Neem dan eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

D. Visser
D. Visser
2023-12-20
Via onze account kwamen we voor de financiering van ons nieuwe huis bij Krijn Sweers van MKB Finanz terecht. Dit was precies het adres wat we zochten. Fijne begeleiding, deskundig advies en prettige duidelijke communicatie.
thomas de graaf
thomas de graaf
2023-12-14
Ik ben erg tevreden! Alles wordt perfect geregeld en ondanks dat de bank niet altijd meehelpt, geven ze niet op tot dat het geregeld is. Daarnaast is de communicatie heel prettig. Wat mij betreft dus zeker een aanrader om te helpen bij je hypotheek!
Peter Van Den Berg
Peter Van Den Berg
2023-12-13
Als ondernemer is het fijn om een hypotheek adviseur te hebben die ondernemers begrijpt. Krijn van MKB Finanz heeft mij en mijn vriendin geholpen aan de financiering van ons eerste koophuis. Dit was een uitdaging gezien ik met mijn onderneming 1,5 jaar geleden naar een B.V. structuur ben over gestapt en hier het nodige aan investeringen aan vooraf zijn gegaan. Ze hebben ons verhaal goed weten te vertolken en kunnen onderbouwen naar de bank en hiermee met succes de financiering rond gekregen. Een absolute aanrader voor een ieder die een financiering nodig heeft. In het bijzonder ondernemers. Dankjewel mannen! Groetjes, Peter en Maxime
Bart Theunissen
Bart Theunissen
2023-11-27
Quido heeft ons erg goed geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Hij blijft positief, denkt goed mee en heeft ons gedurende het ingewikkelde proces (om als ondernemer) een hypotheek te krijgen bijzonder goed bijgestaan. We gaan hem zeker weer inschakelen, maar voorlopig vooral even genieten van ons nieuwe huis.

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl