Hypotheek afsluiten voor

MKB Hypotheken

Hypotheek loondienstverband

Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing, waar je wat hulp bij kunt gebruiken. Naast ondernemers geven wij ook gewoon hypotheekadvies voor mensen in loondienst. Bij MKB Hypotheken helpen we je niet alleen bij het vinden van de juiste hypotheek, maar nemen we ook de tijd om je alles duidelijk uit te leggen. Wat je woonsituatie ook is, wij helpen je graag verder.

Gratis gesprek
×
Hypotheek berekenen bij MKB Hypotheken

Hypotheekverklaring met zekerheid

Hypotheek berekenen

Op diverse websites kun je online een calculatie maken om de maximale hypotheek te berekenen. Onder de online calculators staat altijd een disclaimer, om je erop te wijzen dat het een indicatie is. Vindt je het ingewikkelde stof om een hypotheek te berekenen? Je bent niet de enige. Wij helpen je hiermee graag. Het is verstandig om een expert beter naar jouw specifieke situatie te laten kijken. Wij maken dagelijks hypotheek berekeningen. Onze hypotheekverklaring geeft je meer zekerheid dat je in staat bent om het huis te betalen. Wij kijken verder dan alleen het invullen van je inkomen in de hypotheeksoftware. Op basis hiervan ontvang je een voorlopige berekening van jouw hypotheek en ga je op zoek naar jouw droomhuis. Dat versterkt je positie.

Gratis gesprek

Onafhankelijk advies

Ongebonden, vergelijkend en persoonlijk advies

Onafhankelijk advies

Je krijgt onafhankelijk advies. Het productaanbod van MKB Hypotheken voldoet aan de drie pijlers: ongebonden, vergelijkend en persoonlijk advies. Met onafhankelijk advies weet je zeker dat je een productaanbod hebt ontvangen waarbij jouw belang voorop staat! Je kunt kiezen uit een groot aanbod van banken en verzekeraars. Wij werken samen met de volgende partijen. Indien de partij van jouw keuze hier onverhoopt toch niet bijstaat, dan is dat voor ons geen probleem. Ook in dat geval zullen wij de gewenste aanbieder meenemen in ons vergelijk en kunnen wij begeleiden bij de afwikkeling. Op deze manier garanderen wij dat wij geen partijen uit hoeven te sluiten in ons vergelijk.

Gratis gesprek

Vermeren Dienstverlening review

Kelvin Vermeren

Vermeren Dienstverlening

“Het was fijn en duidelijk zaken doen en Krijn heeft voor ons er alles aan gedaan om het maximale er uit te halen.”

Gratis gesprek

Ons verhaal

MKB Hypotheken

Ons verhaal

Wij zijn een onafhankelijk intermediair die meer dan 40 geldverstrekkers voor jou vergelijkt. Zo ben jij er zeker van dat jij bij ons altijd het beste hypotheekadvies krijgt. Behalve de rente en de voorwaarden is goede begeleiding essentieel. Daarom begeleidt de hypotheekadviseur jou vanaf de oriëntatie tot het moment van passeren bij de notaris. Als je daarna vragen hebt dan staat jouw hypotheekadviseur nog steeds voor je klaar. Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte dat ook het regelen van de hypotheek leuk kan zijn. Dit doen wij door intensieve en transparante begeleiding. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en ga je het hypotheektraject met vertrouwen tegemoet. Verder is het goed te weten dat het volledige traject door de hypotheekadviseur en de binnendienst wordt begeleid. Wij kiezen bewust voor twee vaste aanspreekpunten die volledig op de hoogte zijn van jouw hypotheekaanvraag. We vertellen je er graag meer over.

Gratis gesprek

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl