Remko Kuijer versterkt MKB Hypotheken

×
Ga terug naar het overzicht

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze nieuwe collega, Remko Kuijer, die ons team versterkt als hypotheekadviseur! Remko komt ons in onze verdere groei ondersteunen. We kijken uit naar de frisse inzichten en de waardevolle bijdragen die hij zal leveren aan ons team en onze klanten. Om Remko wat beter te leren kennen, hebben we hem een aantal vragen gesteld. 

In deze blog:

Vertel eens wat meer over jezelf? 

Hallo! Mijn naam is Remko Kuijer en ik ben sinds kort partner en mede-eigenaar van MKB Hypotheken Hilversum, onderdeel van MKB Finanz. Samen met mijn twee zoons van 12 en 15 jaar woon ik in Hilversum-Zuid. Net zoals mijn zakelijke partners speelt sport een rode draad in mijn leven. Voetbal heb ik achter me gelaten, maar ik doe graag aan Crossfit, fitness en padel. Nu mijn zoons ouder zijn word ik ook door hen flink uitgedaagd in de gym en op de padelbaan! Ook vind ik het leuk om beachvolleybal- en padeltoernooien te organiseren voor vrienden en bekenden, inclusief een gezellige BBQ en een drankje na afloop. Dus hou er rekening mee dat er in de toekomst een uitnodiging kan volgen om hieraan deel te nemen 🙂. Natuurlijk hou ik ook van een beetje Netflixen thuis op de bank of op een zonnige dag in mijn tuin bezig te zijn.

Welke ervaring breng je mee?

Werken met cijfers en mensen is me op het lijf geschreven. Op 23-jarige leeftijd begon ik bij RVS Verzekeringen (Rotterdamse Verzekerings Sociëteit, later overgenomen door Nationale Nederlanden) als verzekeringsadviseur. Een prachtige baan, waarbij ik in de ochtend aan de administratie van mijn klanten werkte en ‘s middags en ‘s avonds bij hen langsging. Het leuke van dit werk was dat ik mijn klanten regelmatig zag, waardoor ik sterke en leuke relaties opbouwde. Mijn specialisatie was verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Na 15 jaar ben ik overgestapt naar ING Bank waar ik ben gaan werken als hypotheekadviseur. Ook daar heb ik met veel plezier gewerkt en heb ik geleerd hoe het er in een grote corporate aan toe gaat, alleen miste ik hier de relatieopbouw met de klanten. Na de afhandeling van een aanvraag was het werk gedaan en kon de klant niet meer bij mij terecht. Tijd dus voor een nieuwe stap en aan de slag bij MKB Hypotheken! Voor mij komt alles hier samen: werken met inspirerende partners die hetzelfde doel delen, klantrelaties bouwen en onderhouden en samen de beste financiële en hypothecaire puzzel leggen.

Wat ga je doen binnen MKB Hypotheken?

Voor MKB Hypotheken ga ik mij bezighouden met het adviseren in hypotheken voor ondernemers en particulieren. Mijn doel is het vinden van de meest passende hypotheek voor elke specifieke situatie. Omdat we bij de meeste geldverstrekkers terecht kunnen geeft dit veel mogelijkheden. De hypotheekaanvraag zal ik van A tot Z begeleiden en ik ben het aanspreekpunt voor onze klanten. Na afhandeling van de hypotheekaanvraag nemen we periodiek contact op om te kijken of de lopende hypotheek nog goed past in de huidige financiële situatie. Verder zal ik mijzelf bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf, waar ik ontzettend naar uit kijk.

We hebben een krachtige propositie, zowel naar particuliere klanten als naar ondernemers. Voor particulieren onderscheiden we ons als onafhankelijk adviseur, die voor een scherpe prijs de perfecte hypotheek weet te vinden en jou daarin maximaal ontzorgt. Voor ondernemers in privé kunnen we veel betekenen door onze kennis en ervaring, maar zeker ook door ons brede netwerk. Waar banken afhaken, gaan wij graag nog een stapje verder en maken we regelmatig het onmogelijke toch mogelijk. Wij weten hoe je de (jaar)cijfers moet lezen. Daar gaat het om. Wij zetten ze op een rij, vertalen de cijfers op een goede manier richting de hypotheekverstrekker en lichten deze op belangrijke onderdelen toe.

Financieringspartner voor zowel privé als zakelijk

Wij weten hoe je de (jaar)cijfers moet lezen. Daar gaat het om. Wij zetten ze op een rij, vertalen de cijfers op een goede manier richting de hypotheekverstrekker en lichten deze op belangrijke onderdelen toe. Vanuit ondernemerschap én verstand van cijfers. Zodat jij de volgende stap kunt zetten.

Maak persoonlijk kennis met Remko

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Elk vraagstuk is anders en vraagt ook om een andere aanpak en oplossing. Omdat we geen eigen hypotheken aanbieden, kunnen we écht kijken naar de beste hypotheek, passend bij jouw wensen. Het maakt ons niet uit van welke geldverstrekker, want we ontvangen geen vergoeding van de geldverstrekker voor de hypotheken die we afsluiten. Je kunt er dus op vertrouwen dat je altijd een hypotheek krijgt die past bij jouw situatie en wensen. Ons advies is écht, daar kun je op vertrouwen. Wil je hypotheken of padel tips van Remko? Kom dan eens persoonlijk kennismaken.

Adviesgesprek

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl