Hypotheek voor nieuwbouwhuis

×
Ga terug naar het overzicht

Altijd al willen wonen in Ede? Waterzoom is het nieuwste stukje ontwikkeling van Kernhem. In deze groene en waterrijke nieuwbouwwijk aan de rand van Ede realiseert Lithos bouw & ontwikkeling moderne eengezinswoningen en eigentijdse appartementen. Het plan heeft een unieke ligging: zowel de woningen als de appartementen staan op een bijzonder schiereiland. Met ons haalbaarheidscertificaat kunnen wij voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen voor een specifieke woning die je op het oog hebt.

In dit artikel:

Het nieuwbouwplan

Uitzicht over het water of thuiskomen in het groen. Groene Zoom is één van de nieuwste stukjes van de groene en waterrijke wijk Kernhem in Ede. Dit plan dankt haar naam aan de bestaande groenstrook die zorgt voor een parkachtige uitstraling. Een heerlijke plek om te picknicken of een balletje te trappen. In Groene Zoom verrijzen 22 royale hoek- en rijwoningen, verdeeld over vier blokken. Droom je van een woning met uitzicht over het water of kies je voor een woning waarin je thuiskomt in het groen? Groene Zoom biedt het allemaal! Voor meer informatie ga naar de projectwebsite.

De woningen

De 22 royale rij- en hoekwoningen in Groene Zoom zijn verdeeld over vier blokken. Daarmee telt Groene Zoom in totaal 8 hoekwoningen en 14 rijwoningen. Qua indeling zijn de woningen vrijwel gelijk, met als verschil dat 5 van de 8 hoekwoningen over een gemetselde berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikken. Op de begane grond geniet je van een zonnige woonkamer met open keuken. Via de grote pui in de woonkamer stap je zo de achtertuin in.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Een vaste trap brengt je naar de zolderverdieping die je naar eigen wens kunt inrichten. Parkeren doe je vlakbij in één van de parkeerhofjes centraal gelegen tussen de blokken. Kies je voor één van de 5 hoekwoningen met garage, dan parkeer je op eigen terrein.

Start verkoop

Voor dit project kan iedereen zich via het inschrijfformulier op de website inschrijven voor een van de
nieuwbouwwoningen. Op dit formulier vul je jouw personalia, financiële haalbaarheid en overige
informatie in en geef je de bouwnummers (maximaal 5) van jouw voorkeur aan. De inschrijfperiode loopt van donderdag 23 mei 2024 tot en met donderdag 30 mei 2024. De deadline voor de inschrijving is donderdag 30 mei 2024 om 12.00 uur. Alle benodigde verkoopinformatie over het project en de brochure
is ook online beschikbaar, je kunt dit via de website downloaden.

Sta sterker met ons haalbaarheidscertificaat

Heb jij jouw droomwoning gevonden, maar ben je bang dat je misgrijpt? Vergroot je kansen met het haalbaarheidscertificaat van MKB Hypotheken. Met ons haalbaarheidscertificaat kunnen wij voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen voor een specifieke woning die je op het oog hebt. Met het certificaat ziet de verkopende makelaar in één oogopslag dat je financieel sterk genoeg bent om een woning te kopen. Na aanvraag van het certificaat gaan wij met jou in gesprek over jouw financiële mogelijkheden. Op basis van dat gesprek en de documenten die je aanlevert, beoordelen wij jouw maximale leenbedrag. Als dit bedrag toereikend is, ontvang je het Haalbaarheidscertificaat. Dit document laat je zien bij het uitbrengen van een bod op de woning.

De juiste hypotheek voor jouw nieuwbouwhuis

Iedere woonsituatie is anders. Daarom bieden wij verschillende hypotheekproducten en -oplossingen aan. Wij denken graag met je mee je woondroom te realiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een nieuwbouwhypotheek? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan ook makkelijk online via een videogesprek.

Maak een afspraak

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl