Even voorstellen: Patrick Betman

×
Ga terug naar het overzicht

Even voorstellen: Patrick Betman

Maak kennis met Patrick Betman. Patrick versterkt ons team bij MKB Hypotheken.

Ken je dat? Soms komen er dingen op je pad die kloppen!

Die gewoon zo moeten zijn. Die passen en waarvan je weet; dit voelt goed! En dat geldt voor ons! Via een gewaardeerde businesspartner leren wij Patrick kennen. We raakten samen aan de praat en ons contact ontwikkelde zich razendsnel. Basis? Zelfde humor, zelfde mindset en alsof het zo moest zijn; dezelfde ideeën over financiële dienstverlening aan ondernemers. Kortom… we spreken dezelfde taal en delen dezelfde energie! De perfecte ingrediënten voor een samenwerking! Hoe verder…? We gaan samen bouwen aan het nummer 1 hypotheekadvieskantoor voor ondernemers:
MKB Hypotheken. We rock! 😊.

Wie is Patrick Betman?

Patrick is 56 jaar jong en woont alweer 24 jaar samen met Angelique in het prachtige Driebergen-Rijsenburg op de Utrechtse Heuvelrug. Hun beide zoons zijn daar geboren, studie netjes afgemaakt en hebben het ouderlijk huis alweer verlaten. Gelukkig komen zij nog graag thuis en vragen zij paps en mams nog graag om allerlei advies. Ook voor het door hen opgezette familiebedrijf in digitale ontwikkeling. Erg leuk om daar af en toe een steentje aan bij te dragen. De verschillende aspecten van het ondernemerschap vindt Patrick erg interessant.

Vitaal ondernemen

Al sinds zijn 21e is Patrick werkzaam in de financiële dienstverlening. En sinds 2005 doet hij dat als zelfstandig ondernemer. Sinds de start heeft Patrick veel mensen met hun hypotheek mogen helpen. En omdat hij het vak al zo lang uitoefent groeit hij mee met de gezinnen. Laatst heeft Patrick de 3e generatie mogen helpen met de aankoop van een appartement. Dan ben je een hypotheekadviseur voor de familie. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Daar krijgt Patrick energie van. Waar hij ook veel energie van krijgt is sporten. Als je zorgt voor een goede conditie, dan komt die energie terug in alles wat je doet. En wat ook helpt is wandelen met grote vriend Mike. Hun geadopteerde, van straat geplukte Portugese Mix. Heerlijk om in de bossen rondom Driebergen-Rijsenburg te vertoeven.

Nieuw label MKB Hypotheken

Het beoordelen van het ondernemersinkomen is een ingewikkelde zaak voor de meeste hypotheekbemiddelaars of hypotheekverstrekkers. Dat was vroeger bij de bank al zo. De inkomensverklaring moest opgesteld worden door de zakelijke adviseur. Niet door de hypotheekadviseur. Het was daarbij cruciaal dat de afdeling Hypotheken en de afdeling Bedrijven goed met elkaar samenwerkten. Maar dat ging in de praktijk vaak mis, met als resultaat dat een hypotheekaanvraag door een ondernemer vaak als traag, onvoorspelbaar en frustrerend werd ervaren.

Wij geloven niet in een standaard aanvraagproces voor ondernemers. Vandaar dat we een nieuw label hebben opgericht. Naast alle zakelijke financieringen (MKB Finanz) verstrekken we nu ook ondernemershypotheken voor de privéwoning (MKB Hypotheken). We gaan ondernemers laten ervaren dat het ook anders kan.

Vergelijken loont

Een hypotheekadvies voor een ondernemer is altijd maatwerk. Van belang is dat een ondernemer zich daarvan bewust is. Ons advies aan iedere relatie (zowel de particulier als de ondernemer) is om bij aankoop- of verhuisplannen altijd vooraf het adviestraject op te starten. Zorg dat de mogelijkheden in beeld zijn. Zo kunnen teleurstellingen worden voorkomen. Of blijkt juist dat er meer of andere mogelijkheden zijn dan vooraf gedacht. Internet staat vol met informatie. Maar welke informatie is specifiek voor jouw situatie van toepassing. De meeste ondernemers zitten op de administratieve rompslomp en het hypothecaire oerwoud niet te wachten. Als ondernemer heb je behoefte aan passend advies, wil je direct weten waar je aan toe bent en moet het voor jou goed worden geregeld. Je hebt als ondernemer tenslotte meer te doen.

Kennismaken? We drinken graag koffie/thee met je!

Heb je vragen, ideeën, of ben je nieuwsgierig geworden en wil je gewoon eens even van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag! Neem gerust contact op met MKB Hypotheken. Laat ons vooral ook weten waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Elke dag doen we ervaringen op die soms ook relevant zijn voor andere ondernemers.

Waarom ondernemers graag zaken doen met MKB Hypotheken:

  • Met 40+ geldverstrekkers doen wij zaken
  • Dichtbij en onafhankelijk
  • Altijd een advies op maat
  • Wij snappen jouw ondernemersinkomen
  • Binnen 24 uur het eerste gesprek
Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

[trustindex no-registration=google]

MKBH Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team van MKB

Onze hypotheekadviseurs

Krijn, Oscar, Quido en Patrick staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbhypotheken.nl